Når kroppen ikke vil!

SDC10572

Særdeles uvant situasjon og ikke trene.. Jeg er vant til å være i mye fysisk akitivitet, ikke minst trene hardt og kjenne adrenalinet og endorfinene pumpe. De siste dagene har trappen i leiligheten vært mere nok å ta seg opp. Merkelig hvordan kroppen sier i fra at “nå er det nok”. Jeg har nå kastet inn årene og lar kroppen få litt fred fra kjøret. Men allerede etter 3 dager savner jeg det. Særdeles!!!! I dag har jeg satt meg på bestemors sykkel fra 1965, syklet en tur rundt i byen og så på livet. I den slake motbakken fra Karl Johan og opp til Frogner skjønte jg fort at kroppen fortsatt ikke er klar. Flaut å nesten måtte gå av sykkelen og spasere…

2013-03-13 11.32.05

Slækk og fin start på uken..

Vibeke

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *