Betatt og supermotivert..

2015-06-17 08.35.07

Etter og ha møttes på United blogger middag for er par tre måneder siden har vi hatt litt kontakt på sms. Dette herlige energiske og positive menneske var d jo bare å takke ja til en lunsjdate sammen med. Spesielt når hun hadde såååå mye nyttig,lærerik og inspirerende informasjon. Hun bød på ikke bare en pære av et sted på Nærsnes  men også fantastisk god mat. INGEN TVIL om at www. grunder-mamma.no kan lage mat. Fruktsalat, rundstykker, brownies. Alt i sunnere versjoner. Digg!!! Vi delte mye historier og Oliver på 8mnd klarte seff og sjarmerende meg i senk. Snakk om å ha dametekke i ung alder:)

IMG_75581

Vi har et lite prosjekt på gang som jg ikke vil si så mye om men dere kan vente i spenning for oppdatering d neste året. Etter en skrall uke med særdeles lite “skofterud energi” så fikk jg energiboost og motivasjon så d holdt etter denne lunsjdaten. Nå gjelder d bare å få hode og kropp på stell igjen så jeg får kommet igang med treningen også!!

IMG_75841

2 Comments

  1. Treningsfrue

    Gleder meg til å høre mer:-) Caroline er ei super jente!:-)

    1. Fantastisk hyggelig, nå blir det felles treningsøkt på alle sammen 😉 Ha en fin fin dag!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *