Fremgang!

IMG_20130801_102242

Alt er bedre enn ingenting. Jeg skjønner systemet har kræsjet litt når jeg er super happy med 30min rolig sykkel. Og da mener jeg ROLIG..  Et sant tråkk som jeg egentlig selv anser som meningsløst ble i går et fint steg i riktig retning. Noen dype knebøy med 30 (30KG!!!!) ble d også før hodepinen innhentet meg. Jeg er alikevel bedre og har mere overskudd i hverdagen. Jeg har INGENTING å klage over, det er jeg fullstendig klar over men i en periode som dette skjønner jeg virkelig hvor heldig jeg er som har til daglig en funksjonell helse uten de helt store problemene. I dag tenkte jeg å spenne på meg joggeskoene og GÅÅÅÅ en tur. Hurra for det. Kanskje kjøre litt terapimaster vis ribbensbruddet tillater det.

Ha en fin dag folkens:)

Ps: gleder meg til å oppdatere om litt mere heftigere økter enn gåturer….

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *