Ny uke..

InstaSize_2015_5 _ 206816

Helgen er over og jeg har vært håpløs på oppdateringer. Har ikke så mye å skylde på assa. Lørdagen ble brukt til båttur. Jente tok roret og kjørte på utsiden av Holmsbu. Koste oss med reker og hvitvin og i det hele tatt nøt sommerens ordentlige første sommerdag. Selvfølgelig badet vi også!!!!! På kvelden var vi innom vg lista, rød løper og i d hele tatt et fantastisk arrangement med en drøss av flotte artister. Turen gikk videre til Onda for litt mat og mingling før jg stupte i seng rimelig sliten. Formen er fortsatt ikke på topp og har fortsatt treningsforbud. Snakket akkurat med legen og et øyeblikk av optimisme ble fort revet bort av beskjeden om å ta d med ro. Blæ.. kjedelig!!!

Snapchat--5321582133281518345

Denne uken handler alt om å bli bra, d er Summercamp på folgefonna jeg svært gjerne vil ha med meg så nå handler alt om å rekke det!!!

God mandag folkens:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *