Ocean Girl..

20150623_190031

Jeg er og vil alltid bli et sommermenneske selv om jeg er/har vært vinteridrettsutøver. Mine fineste barndomsminner er defintivt alle båtturene. Vi har siden jeg vært født feriert på båten. Danmark, legoland, tusenfryd osv har for min aldri eksistert som barn. Det var båtturer hver helg og i fellesferien flyttet vi ut på båten og var der i flere uker. Følelsen av saltvann i håret, bading fra plattformen, fiske krabber, morgenbad, grilling og vannski er for meg de herligste ferieminnene.   Husker jeg elsket å ordne i stand for pappa når vi skulle legge til, kaste dreggen, helst dra den også. Hoppe i land med tauet, lære knuter, slå i boltene, henge ut fendre og legge taurestene pent i slynger.  Jeg ville også aller helst ta ned kalsjen, for å ta den opp igjen. Kjøre båten og lese kart.. Etterhvert som jeg ble elsdre enn bildene ilustrerer fikk jeg også lov til det 🙂 Sjøen har alltid for meg vært et fristed. Et sted der tankene samler seg, stedet der jeg bare eksisterer. Finner roen.

20150623_190121

I dag er det sthans. Jeg har stort sett alle sommere feiret det på sjøen eller på trenings samling. I dag er jeg hjemme i leiligheten og slapper av og ser tv. Deilig det også! Formen er et hav bedre i dag enn i går og jeg har faktisk løpt (les: løpt) i 30min pluss kjørt litt utfall. Deilig å kjenne svetteperlene på kroppen igjen. Lagt ved litt gamle bilder som jeg fant når jeg satt og mimret i kveld 🙂

Ha en fin sthans folkens 🙂

20150623_190112

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *