Sommerferie..

Snapchat-7930634065519471717

Ja… det har virkelig vært litt feriemodus på bloggen en periode. Men nå blir det hyppige oppdateringer fremover. Sommeren har til tross for været vært veldig bra. Opp igjennom årene har jeg forsaket mye familietid og det har jeg fått tatt litt igjen denne sommeren. Det gjør alltid godt. Treningsmessig har det vært opp og ned. Etter en hodesmell i juni har jeg brukt lengre tid på restitusjon og i d hele tatt slitt mere med å opprettholde mengdene. Men kroppen har absolutt blitt holdt igang. Det er masse spennende som skjer fremover, lite konkret jeg kan komme med akkurat i skrivende stund men jeg lover å holde dere oppdatert.

Forrige helg var jeg så heldig å se Kristin gi Devon sitt ja. I vakre Lofoten var jeg vitne til et fantastisk brylupp og en morsom feiring.

2015-07-26 21.54.552015-07-25 17.29.38

Nå er jeg akkurat ferdig med mila, nå står det kontorjobb før en styrke økt, samt maling av huset til mormor. Nok en gang litt kvalitetstid med familien. I morgen kommer jeg meg tilbake til Mjøndalen og babyen min. Vannscooteren. Cant help it.. i love it!!!

2015-06-30 22.43.29

Ha en strålende tirsdag folkens.

Vibeke

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *