Løper igjen :)

IMG_1842

Hverdagsgleder.. hva som gleder og hva som ikke gjør det er høyst individuelt. Jeg har en periode nå mått vært veldig forsiktig med hva jeg har trent da jeg har hatt knekt ribbein, en knekt tå samt at jeg crunshet en annen tå for noen dager siden. Spinning er det eneste som har funket noen dager men i dag løp jeg igjen. For en følelse, ikke at jeg  løper som en gaselle og løper mila på under 40 for øyeblikket men jeg løper. Og er døds happy med det. Intervallen i dag så slik ut. 4*4min med 2min pause. 3*3min med 2 min pause og 3*2min med 1min pause. Incline 6. farten skal jeg ikke skrive så mye om men jeg ble sliten.. svettet 3 liter og hoppet direkte i sjøen i etterkant. Nå skal kroppen hvile, før jeg prøver meg på litt styrke senere i dag.

Ha en fin fin dag 🙂

Vibeke

1 Comment

  1. Brakk ribbeienet i vinter.. DET var noen kjedelige uker det! Ekstra hærlig å være tilbake igjen da! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *