Beklager igjen!

2015-10-06 21.29.05

En måned på tur og hektiske hverdager i forkant så ble det altfor lite tid med blogging. Sorry til de som har fulgt meg, nå lover jg med handa på hjerte at oppdateringene blir hyppig. Det er mye som har skjedd i det siste som jg vil dele med dere. Først og fremst vil jeg si at dere går en spennende høst og vinter i møte tv messig. Råskap er ute i sin femte uke og bare vent.. det skjer mye i de kommende episodene.

2015-05-29 22.28.20

Nå har jg gjennomført en ny tv serie. Mesterene mester. Jg vil si minst mulig om selve innholde foreløpig selvfølgelig men etter og ha vært med på to store produksjoner er jg overveldet over måten crewet jobber på. Jg kommer fra en prestasjonkultur fra idretten på aller høyeste nivå og skal være så egoistisk og si at jg trodde vi var i særklasse. Det er derfor så utrolig kult å oppleve å være en del av et så stort crew som fra mitt ståsted fungerer så bra sammen. Positivitet, åpenhet, ydmykhet, innlevelse og tydelig lederskap er stikkord jeg sitter igjen med.

Også er d det å være deltager da.. følelsesmessig en reise gjennom alt man kan tenke seg av følelser. Man går tilbake til leirskole/samlingslivet og d ér fantastisk å oppleve hvordan man står sammen fra dag 1. Jeg savnet gjengen fra første time vi forlot hverndre. Venner for livet.

Snapchat-5698369700954823501

Fortsettelse følger…

Vibeke

1 Comment

  1. Knut Moldvik

    Ja i en slik hard tevling sammen med en gruppe, blir en kjennt bodde på det gode og det vonde, .og de foreligge egenskaper som hver enkelt har en kommer litt under huden på de, det er latter å gråten føler med hverandre,det er et ord for det,det er medlidenhet og empati.Det er derfor en blir så inderlig glad i de.Derfor blir det et vakum da du må forlate de.Men jeg så at du Vibeke koset deg sammen med de, for du er et menneske som viser medlidenhet og empty for dine venner,Det er derfor du er så godt likt blandt vennene dine. Knut

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *